مشاوره حقوقی رایگان - دور زدن قانون به جهت عدم پرداخت مهریه

با سلام ، خواهرم مهریه خود را که 14 سکه بهار آزادی میباشد را به اجرا گذاشت ، شوهرش بعد از متوجه شدن ، کلیه حساب های خود را خالی کرده و به حساب خانواده خود و آشنای خود انتقال داده ، و فقط 200 هزارتومان تو حسابش گذاشته و اظهار داشت که من هیچی تو حسابم ندارم و تنها دو حساب به دادگاه معرفی کرده در صورتی که حسابهای دیگری هم داشت . خواهرم درخواست بررسی کلیه حسابها و نقل و انتقال آنها را داد ولی دادگاه قبول نکرد . ایشان هر بار برادرش و خواهرش را به عنوان شاهد می آورد دادگاه شهادت دروغ میدادند که ایشان پول نداره و نمیتونه مهریه پرداخت کنه آیا شهادت خانواده درجه 1 قبول میباشد ما باید چه کار کنیم علیه قاضی شکایت کنیم کجا باید بریم

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام تاریخ انتقال و تاریخ مطالبه مهریه و صدور حکم قطعی ملاک است با لحاظ این موارد می‌بایست طرح دعوا کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بله در شهادت ، نزدیکی شخص به خواهان شهادت اهمیتی ندارد