مشاوره حقوقی رایگان - درباره سایت شرطبندی

من در سایت شرطبندی ثبت نام کرده ام و درخواست برداشت جایزه ام را داده ام به سایت و پشتیبانی سایت به من گفت که ما واریزی را انجام داده ایم و بانک باید برای شما واریز کند گفتند صبور باشید یعنی چی ؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
حضور در سایت شرط بندی جرم است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شرط بندی طبق قانون جرم است و مجازات آن تا شش ماه حبس و یا تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و مبلغی که بردید به نفع دولت ضبط خواهد شد.
توجه داشته باشید کسانی که در سایت های شرط بندی بازی می کند اموال خود را از دست می دهند و از نظر شرعی نیز حرام است.
بهتر است وارد سایت نشوید .
این سایت ها کارشون کلاهبرداری است و خیلی ها در این سایت های اموال خود را از دست داده اند.