مشاوره حقوقی رایگان - شرایط بررسی اعسار در پرداخت مهریه

با سلام
همسر بنده مهریشون رو گذاشتن اجرا
و من تقریبا یک و نیم سال پیش مبلغی تو حسابم داشتم حدود 300 میلیون تومن و الان یک سالو نیمه که اون حساب بسته شده
آیا دادگاه‌ میتونه پرینت حساب بسته شده رو بگیره؟
تو فرم اعسار فقط لیست نقل و انتقالات یکساله رو گفتن اعلام کنن
دقیقا میشه بگین ملاک دارایی ها تا چند وقت قبل از درخواست اعسار بررسی میشه؟
اصلا دادگاه میتونه با استناد به حسابی که مثلا واسه دوسال پیشه و پول داشته و الان موجودی نداره اعسار منو رد کنه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام مبنا یکسال قبل از درخواست اعسار است و بستگی به دفاعیات همسر شما و دفاعیات شما دارد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر دادگاه نمی تواند