مشاوره حقوقی رایگان - اثبات حق

سلام
30 میلیون تومن از دوستی قرض کردم تا معامله آپارتمانی رو انجام بدم بعد از اتمام خرید خواستم پول ایشون رو پس بدم که گفتن من پولم رو نیاز ندارم بزار پیشت من توکار صادرات ماهی هستم و ماشین یخچالی دارم ایشون هم پایه یک داره خلاصه ماشینی دیگری به صورت لیزینگ خریدم و ایشون تو پرونده به عنوان راننده به لیزینگ معرفی کردم و چون سابقه چک برگشتی داشتم نمیتونستم دسته چک بگیرم واسه ایشون از طریق دوستم دسته چک گرفتم و به جای من چک البته با امضای من پشت برگ چک به لیزینگ دادم بعد از 6 ماه برج 5 امسال به خاطر اینکه کار ما پر زحمت بود گفتش که من دیگه نیستم لطف کن پول منو بهم بده بهش گفتم دوماه دیگه یعنی آخر برج 7 و اوایل برج 8 30 تومنت رو بهت میدم ایشون موافقت کرد حالا که موعد پرداخت رسیده خواستم پول رو بهش بدم کلا عوض شد و میگه دلار رفته بالا و گرانی شده و پول من بی ارزش شده و تو رفتی با پول من ماشین خریدی و باید نصف ماشین و یا به ارزش نصف ماشین پول به من بدی البته هیچ مدرکی یا دست نوشته ای بین ما راجب اینکه ایشون تو ماشین سهمی داشته باشه بین ما نیست و کل ماشین به اسم من هستش حالا میخواد بره شکایت کنه و چند تا از دوستاشو بزاره شاهد و مدعی نصف ماشین بشه خواستم بدونم میتونه اینکارو بکنه و من باید چه کنم در مقابلش. ممنونم

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
خیر ایشان هر ادعایی ممکن است بکند اما شما هم می توانید اثبات کنید که 30 تومن قرض گرفتید و با توافق به ایشان برمی گردانید