مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سیمکارت دیگران

سلام من و اقایی به قصد ازدواج چند سال رابطه داشتیم و تو این مدت تلفن و سیمکارتی که به اسمش بود دست من بود و با اون صحبت میکردیم. من با سیمکارتش حساب های زیادی داشتم تو تلگرام واتساپ اینستاگرام و توییتر. حالا جدا شدیم و من همه ی حساب هام رو حذف کاربری کردم . سوالم اینه میتونه شکایت کنه که من از سیمکارتش استفاده کردم؟ در ضمن حساب توییتر یک اسم و فامیل فیک بود که خب حذف اکانت کردم ولی ممکنه در کل برام مشکل ساز بشه؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
بنظر عنوان مجرمانه ای نداره و در صورت شکایت به نتیجه ای نخواهد رسید