مشاوره حقوقی رایگان - سند ازدواج

با سلام و عرض ادب، در سند ازدواج ما شغل همسرم رو استاد دانشگاه ثبت کردیم اما الان همسرم شغلش تغییر کرده و میخواستیم اون و تغیير بدیم اما سر دفترخانه ایی که عقد ما رو جاری کرده بعد از 4 سال زیر بار نمیره و میگه امکان پذیر نیست، الان هم من و هم همسرم هر دو راضی هستیم، امکانش هست راهنمایی کنید تا بنوتیم هر چه زودتر تعقير بديم، ممنون ميشم، منتظر جواب شما هستم
با تشكر

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. قابل تغییر نیست. وقتی مشکلی ندارید به دنبال این مسائل نباشید!