مشاوره حقوقی رایگان - غرامت دیسک گردن در حین کار

بنام خدا
با سلام و خسته نباشید.
من بیست و هشت سال است که کار میکنم. کار من با سیستم میباشد و دائم باید سرم رو خم و راست کنم و فشار کاری من در این مدت زیاد بوده است. به طور مثال باید شیفت های 12 یا 24 یا 36 ساعته با حداقل استراحت را طی مینمودم شاید در هر 24 ساعت فقط سه ساعت استراحت داشتم و مدتی درد داشتم تا این که به کتف و گردن و دست چپ من زد. بعد از گرفتن عکس ام آر آی متوجه شدیم دیسک گردنی بین مهرهای 5 و 6 گرفتم. میخواستم میتونم غرامت بگیرم ‌و اگر غرامت تعلق میگیرد چقدر است؟ در ضمن کارفرما ملزم به دادن یک کار سبک تر به من هست یا نه؟
خیلی لطف میکنین

پاسخ ها :

غرامت دیسک گردن در حین کار آسیب دیدگی در حین کار آسیب دیدگی حین کار غرامت