مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار به علت نداشتن کارت پایان خدمت

با سلام. بنده از 10 سال پیش در اداره نیمه خصوصی مشغول به کار میباشم. البته 3سال به صورت ساعتی بودم و از سال 90 قرارداد موقت دارم که هر سال تمدید شده و الان حدود 8 سال سابقه کار در این مجموعه را دارم. از جایی که این اداره نیمه دولتی بوده و یه سری قوانین خاص خودش داشته افرادی مثل من که معافیت تحصیلی داشتیم میتونستیم استخدام بشیم. حال با توجه به تغییرات سازمانی و ثبت رسمی چارت این اداره که حالت رسمی به خودش میگیره و افراد شاغل در این مرکز کارمند دولت محسوب میشن ایا میتونن ما رو به علت نداشتن کارت پایان خدمت «که یکی از شرایط استخدام میباشد» با این سابقه از کار اخراج کنن؟

پاسخ ها :

اخراج از کار کارت پایان خدمت اخراج از کار به دلیل نداشتن کارت پایان خدمت