مشاوره حقوقی رایگان - دستمزد کارگر

سلام، وقت بخیر.
ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید. واحد اجرای احکام دادگاه جهت پرداخت دستمزد کارگران دستور توقیف مطالبات پیمانکار نزد کارفرمای دولتی رو میدهد. ( طبق حکم اداره کار )
کارفرما هم از دستور قضایی سرپیچی میکند و از اعلام نتیجه خودداری میکند. در نهایت بعد طرح موضوع در محکمه و احضار کارفرمای دولتی به دادگاه کیفری، بهانه کارفرما این هست که قسط آخر پیمانکار مربوط به مفاصا حساب بیمه هست. (ماده 38 تامین اجتماعی) اما ماده 13 قانون کار میگوید کارفرما موظف به پرداخت دستمزد از محل مطالبات و حسن انجام کار پیمانکار مطابق دستور مراجع قانونی هست.

تکلیف چی هست؟
پیشاپیش ممنون از پاسختون.