مشاوره حقوقی رایگان - آیا پس از قسطی کردن مطالبات ناحق تامین اجتماعی میشود در دیوان شکایت کنیم

سازمان تامین اجتماعی در رابطه با پرداخت حق بیمه مطالبه بنی نموده ایا پس از قسطی کردن آن آزاد سازمان در دیوان شکایت کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر برخلاف قانون باشد می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
اما نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه دیوان

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ اگر نسبت به اقدامات سازمان تامین اجتماعی شکایتی دارید طبق قانون قادر هستید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به تنظیم شکایت کنید تا حق شما ضایع نشود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله امکانش وجود دارد ولی نتیجه مشخص نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر تمام مرحل رسیدگی طی شده، چنانچه مخاف قانون باشد بله می توانید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همیشه می‌توان به مراجع قضایی مراجعه نمود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکانش وجود دارد ولی نتیجه مشخص نیست

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله، اگر شما با قسطی کردن مطالبات ناحق تامین اجتماعی مخالفت دارید، می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید.