مشاوره حقوقی رایگان - شکایت علیه تامین اجتماعی

اگر سازمان بدون هیچ گونه احضاریه کتبی یا تلفنی حساب حقوق بازنشسته را به مدت چهار سال ببندد میتوان از سازمان ادعای خسارت مالی کرد یا خیر و چگونه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدون مجوز قانونی جرم است و آری امکان پذیر است

پرسشگر :

سلام چگونه میشود رفع مسدودی حقوقم را انجام دهم چون بدون احضاریه کتبی حساب حقوقم را سازمان تامین اجتمایی مسدود کرده؟

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا علت مسدودی حقوق باید روشن شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما را باید بررسی کنیم دقیق و کامل

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ابتدا دید بر چه اساسی مسدود شده است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
ابتدا بررسی کنید تا دلیل مسدودی حساب روشن شود

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام وقت بخیر قبل از شکایت ابتدا علت مسدودی را پیگیری کنید بعد از آن میشود راجع به شکایت کردن یا نکردن علیه سازمان اظهارنظر کرد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارایه دلایل شغلی و رزومه و شرایط پرداخت ها از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
ابتدا باید علت توقیف حساب مشخص گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بدن دلیل نیست حتما دلایلی وجود دارد اگر بدون دلیل باشد نه تنها حقوق بلکه ضرر و زیان این سالها نیز به شما تعلق می‌گیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ سازمان دچار تخلف شده است و قبل از هر اقدام مبنی بر توقیف حساب بایستی از طریق مبادی رسمی اطلاع‌رسانی کند. بنابراین شما می‌توانید نسبت به این امر خلاف قانون اقدام کنید.

رامین ملائی

جناب آقای رامین ملائی :

سلام بله از طریق دیوان عدالت اداری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همانطور که گفته شد بله؛ سازمان دچار تخلف شده است و قبل از هر اقدام مبنی بر توقیف حساب بایستی از طریق مبادی رسمی اطلاع‌رسانی کند. بنابراین شما می‌توانید نسبت به این امر خلاف قانون اقدام کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سازمان تامین اجتماعی بدون دلیل این کار را نمی‌کند باید ببینیم علت واقعی چیست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام، در مورد شکایت علیه تامین اجتماعی به دلیل بسته نگه داشتن حساب حقوق بازنشستگان برای مدت چهار سال، ابتدا باید تلاش کنید با مراجعه به دفتر تامین اجتماعی و توضیح وضعیت خود، این مشکل را حل کنید. در صورتی که مسئولان تامین اجتماعی به درخواست شما پاسخ نمی‌دهند و مشکل برطرف نمی‌شود، می‌توانید به مراجع قضایی مراجعه کرده و شکایت خود را از سازمان تامین اجتماعی به عنوان مرجع مسئول ارائه خدمات بازنشستگان، به عنوان متهم در این مورد، مطرح کنید.

در این صورت، باید مدارک و شواهد مربوط به این مشکل را جمع آوری کرده و به دادگاه ارائه دهید. برای مثال، می‌توانید اسنادی را که حاکی از بسته نگه داشتن حساب حقوق شما توسط تامین اجتماعی است، به عنوان شواهد ارائه کنید. در مجموع، برای موفقیت در شکایت خود، باید به مدارک و شواهد قوی و قانونی اعتماد کنید و بهتر است در این مورد با وکیل یا مشاور حقوقی مشورت کنید تا در روند شکایت بهتر راهنمایی شوید.

كاظم  حيدري دوقزلو

جناب آقای كاظم حيدري دوقزلو :

باسلام
نیاز به توضیحات کامل است.ولی بنظر میرسه که بتوانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید/

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی دارد که دلیل این کار سازمان چه بوده است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
نيازمند مشاوره و رؤيت مدارك و چگونگي موضوع است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به موضوع دارد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
بله میتوان از طریق دیوان شکایت نمود