مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پول فروش منزل

سلام
سی سال قبل منزلی را بدون نوشتن قولنامه فروختم و پولش را دریافت کردم ولی مقداری از پول که برای سند مانده بود را با تاخیر گرفتم ولی سند را امضا نکردم و شکایت خریدار در دادگاه حاضر نمیشدم چندی پیش فهمیدم که خریدار از طریق دادگاه و با ارائه اصل سند و استشهاد محلی و نامه فک رهن منزل از بانک حکم غیابی گرفته و اجرا شده و منزل به اسم خریدارشده و اون هم فروخته و انتقال سند انجام شده خواستم بپرسم باتوجه به حکم غیابی میتونم ادعایی داشته باشم؟ البته عوارض شهرداری و دارایی را اون زمان پرداخت نکردم و به پول الان خریدار پرداخت کرده اگه شکایت کنم چه اتفاقی میفته؟ممنون

پاسخ ها :

مريم السادات پيراسته

سرکار خانم مريم السادات پيراسته:

با سلام .با توجه به غیابی بودن رای میتوانید از حکم صادره واخواهی و دلایل خود را به شعبه مربوطه ارایه نمایید