مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خونه

سلام من سند خونه زدم به نام یکی دیگه فقط برای وام گرفتن خونه از من نخریده الان سند پیش خودم هست قرار بر این بوده هر وقت وام تسویه شد دوباره بزنه به نام خودم طرف رفیق هست ولی من هیچ مدرکی ازش نگرفتم یه زمانی اگه فوت بشه زن و بچه اش می تونن بگن خونه خودمان هست تا 10سال وام تسویه نمی شه رهن بانکه چه مدرکی ازش بگیرم خیالم راحت باشه ممنونم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بابت همین موضوع یک اقرار نامه رسمی بگیرید . به شرحی که ذکر کردید.
به اضافه آن اقرار نامه یک وکالتنامه رسمی هم بگیرید که شما پس از اتمام اقساط بتوانید سند را بنام خودتان بزنید.
به اضافه آنها پیشنهاد میکنم سه فقره چک به میزان سه برابر وام از وی بگیرید تا اگر اقساط را پرداخت نکرد و ملک شما خدای نکرده مزایده رفت بتوانید پول ملک را از ایشان بگیرید