مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند خانه

سلام پدر بنده خانه ای را با وکالت از شخصی خرید و فروشنده خانه را از صاحب خانه موکل اولیه با وکالت نیز خریده بود و پدرم بعد از آن فوت کرد وکالتش باطل شد پدرم دارایی هایی غیر از این دارد که آن را بنام بقیه اعضای خانواده زده بود فقط چیزی را بنام من نزده بود دارایی های آنها ارزششان بیشتر از این خانه ی وکالتی است ارزش این خانه فقط 300میلیون تومان طبق گفته کارشناس میباشد و وامها و بدهی هایش را خودم تسویه کردم آیا با رضایت و حضور موکل اولیه میتوان بصورت رسمی و قانونی خانه را بنام من بزند لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
طبق قانون خانه متعلق به تمام ورثه است و هر ‌کدام از ورثه به نسبت سهم الارث ، ارث خواهند برد