مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

آیا با اعتراف در پیامک یا صدای شخصی ضبط شده میتوان اعتیاد کسی را ثابت کرد. و حق طلاق را به زوجه داد یا نه؟در صورت اثبات مصرف تریاک در گذشته علی رغم ترک کردن زوج و منفی بودن اعتیاد حق طلاق به زوجه داده میشود. و اینکه مصرف زوج به اساس زندگی لطمه نزده باشد. حق طلاق زوجه چگونه است؟
آیا با وجود نبود مدرک مبنی بر اعتیاد زوج. آیا شهادت شهود در دادگاه کافی است؟ انکار زوج در دادگاه و منفی بودن آزمایش کافی است؟ و اینکه آیا در صورت اثبات اعتیاد و اینکه به اساس زندگی لطمه وارد نشده. باز هم حق طلاق با زوجه هست.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اثبات اعتیاد فقط با آزمایش انجام می شود نه صدا و پیام.
برای طلاق اعتیاد باید فی الحال موجود باشد و مضر ولذا اعتیاد جزئی دلیل طلاق نیست. موضوع دیگر استعلام از کمپ است که می توانید درخواست کنید.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نه صدا ی ضبط شده سندیت ندارد.درصورت اثبات اعتیاد توسط دادگاه طلاق صورت میگیرد