مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

با سلام. من در خارج كشور هستم پلاك خودرو به اسم منه ولى سند انتقال ندادم. فروشنده ميگه سند هم سريع بزن به نامت من الان خارج از كشورم و تا شش ماه ديگه نميتونم بيام ايران. شرايطم طوريه كه وكالتى هم نميتونم بفرستم. تو محضر آشنا داريم ايا ميتونن يه وكالتى بنويسن كه خانمم كارام انجام بده يا اينكه اثر انگشت من ميخواد وكالتنامه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید به کنسولگری آن کشور مراجعه کرده و وکالتنامه به یکی از نزدیکانتان بدهید