مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. همسرم حدود 10 سال هست که مزاحم خواهرانم میشود و هر بار که میفهمم شروع به گریه و زاری میکند و رفتار جنون آمیزی دارد که اگر اقدامی کنی همه رو میکشم و هر بار قول میدهد که بار آخر هست
اما باز متاسفانه مرتکب شده است. هیچ مدرکی جز شهادت 3 خواهرانم نیست.
آیا با شهادت اون ها میتونم به این دلیل جدا بشوم و حضانت فرزند 8 ساله ام رو داشته باشم؟ آیا نیازی به بخشیدن مهریه در قبال حضانت هست؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما برای جدا شدن باید مطابق با ماده 1130 قانون مدنی ،عسر و حرج خود را در دادگاه اثبات نمایید ،و این عسر و حرج با تحقق مواردی مانند عدم پرداخت نفقه زوجه توسط زوج و عدم امکان اجبار زوج به پرداخت نفقه ،اعتیاد زوج به مواد مخدر یا مشروبات الکلی و عدم ترک آن در مدت زمانی که دادگاه تعیین میکند ، ترک زندگی مشترک توسط زوج به مدت شش ماه متوالی یا 9 ماه متناوب ، هرگونه ضرب و جرح دائم و غیر قابل تحمل از ناحیه زوج و موارد مشابه محقق خواهد شد.
اگر عسر و حرج مطابق با قانون به اثبات برسد ،تکلیفی در بخشش مهریه ندارید .
حضانت طفل تا هفت سالگی با پدر و پس از آن با مادر میباشد ،و درصورتیکه اثبات کنید که پدر صلاحیت
اخلاقی نگهداری از طفل را ندارد ،حضانت وی به پدرش سپرده نخواهد شد .
موفق باشید