مشاوره حقوقی رایگان - شارژ مجتمع تجاری

سلام. مغازه در مجتمع تجاری دارم که سه طبقه است و ما در طبقه سوم هستیم. که به علت نافرمی بودن زمین پاساژ، بعضی از مغازه ها به صورت درازا در دو دهنه با یک سند که متراژ از دیگر مغازه ها کمتر است می باشد. هیات مدیره شارژ را دهنه ای حساب می کنند و از ما شارژ دو برابر میگیرند و میگن قانون میگوید. آیا باید شارژ را سندی حساب کنند یا دهنه ای؟

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
هزینه های ساختمان بر مبنای متراژ میباشد و هیات مدیره در اخذ تصمیمات خود مکلف به رعایت قانون میباشند