مشاوره حقوقی رایگان - تعیین نفقه فرزند دختر بعد از طلاق

سلام. پدر و مادر من مدتی هست که جدا شدن و من در این مدت با پدرم‌ زندگی کردم اما به علت اینکه پدرم ثبات روانی ندارن و نفقه هم نمیدن و حتی اجازه کار و بعضی مواقع خروج از منزل هم نمیدهد میخواهم با مادرم زندگی کنم، با توجه به اینکه پدر من بسیار بسیار ثروتمند هست ولی مادرم بعد از طلاق در خانه ی اجاره ای بسیار بدی زندگی میکند اگر من بروم و با مادرم زندگی کنم ایا پدرم موظف است که خانه ای برای من بگیرد؟ همچنین نفقه ی من به چه صورت محاسبه میشود؟ اگر موظف به تامین مسکن باشد خانه اجاره ای هم تامین مسکن محسوب میشود؟ با توجه به اینکه پدرم میلیاردر هست نفقه به چه صورت حساب میشود؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. پدرتان موظف نیست برایتان منزل مستقل بگیرد.
نفقه طبق نظر کارشناس و با توجه به وضعیت هر دو نفر تعیین می شود

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نفقه از دادگاه دادگاه درخواست کنید با توجه به وضعیت مالی خوب رای صادر میشود با نظر کارشناس