مشاوره حقوقی رایگان - اصلاح گواهی حصر وراثت

با سلام. من گواهی حصر وراثت وکالت فروش ملک گرفتم. منتهی در گواهی صادر شده مقدار سهم الارث یکی از وراث سهوا ذکر نشده است. من اصلاحیه گواهی رو گرفتم و الان هر دو رو دارم. هم اولین هم اصلاح شده. میخواستم بدونم وکالت فروش من به مشکل نمیخورد؟ چون قسمت توضیحاتش شماره گواهی حصر وراثت قبلی ذکر شده است.
اداره مالیات برای تعیین کردن مالیات بر ارث یکی از ورثه که از دنیا رفته و باید برای سهم الارثش گواهی مالیات بر ارث میگرفتم، ایراد گرفت که مقدار سهم او مشخص نشده است و گفتن برو این رو درست کن و من هم مجبور شدم اصلاحیه بگیرم.

پاسخ ها :

اصلاح گواهی انحصار وراثت وکالت فروش ملک انحصار وراثت ارث