مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست الزام به تهیه مسکن

با سلام. در منزلی که سند آن به نام خودم هست و خودم خریده ام و مبلغ ناچیزی را زوج بدون داشتن مدرک در خرید خانه کمک کرده زندگی میکنم. با توجه به ترک زندگی توسط زوج و ازدواج موقت با شخص دیگر و دادن نفقه 400 تومن به من، میخواهم دادخواست الزام به تهیه مسکن به علت عدم توانایی پرداخت اقساط و اجاره دادن این خانه بدهم. آیا ترتیب اثر می دهند؟ چون زوج قصد طلاق دادن ندارد.

پاسخ ها :

دادخواست الزام به تهیه مسکن الزام به تهیه مسکن تهیه مسکن برای زوجه