مشاوره حقوقی رایگان - واگذارى سرقفلى ملك در زمان حيات به يكى از فرزندان

قسمتى از سرقفلى ملك بسيار بزرگ و گرانقيمتى كه بعد از فوت پدر سهم مادرم ميشده بطور دستنويس با امضاء و شاهد به برادرم با قيمت بسيار ناچيز (فقط براى ادعاى فروش، چون مادر خودش ثروتمند بوده) داده شده ولى سند رسمى ندارد، ضمناً مادر بسيار مسن بوده است، ايا اينجانب كه تنها دختر و ورثه ديگر هستم ميتوانم سهم خود را ادعا كنم ؟ به چه صورت ؟ با تشكر فراوان

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

با سلام
دوست عزيز با توجه به اينكه تنها دليل مالكيت برادر شما همين سند عادي هست به عناوين مختلف امكان ايراد به سند فراهم هست
اگر مادر شما به دليل كهولت سن در زمان انتقال دچار اختلال حواس بوده يا بيماريهايي از قبيل آلزايمر و... مبتلا بوده اند امكان بي اعتبار كردن سند مزبور فراهم است
مضاف بر اينكه ميتوان به اصل سند از طريق ترديد و يا ادعاي جعل ايراد وارد كرد
موفق باشيد

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام قطعا شما از طریق وکیل اقدام نمایید
بله شما میتوانید ادعا سهم خود را مطرح نمایید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله ولی پرونده نیاز به بررسی دقیق دارد .