مشاوره حقوقی رایگان - شهرک ویلایی ...

با سلام
نظر به صدور حکم قطعی دیوان عدالت اداری در سال 1387 بر الزام به صدور پروانه ساخت توسط شهرداری منطقه 13 با گذشت ده سال بدلیل جلوگیری استاندار تهران با بازداشت املاک پلاک 4481 که مشکل برای 4200 مالک دارای اسناد رسمی میباشند چگونه میتوان اقدام قانونی برای احقاق حقوق مالکانه کرد؟ توضیح اینکه بر اساس قوانین نمیتوان بدلیل قرار گیری املاک در حریم شهرها که دولت به تعاونی ها جهت ساخت مسکونی داده است از صدور پروانه ساخت با گذشت پنج سال فرصت رفع مشکل و کسب رضایت مالکان از صدور پروانه ساخت توسط شهرداری جلوگیری کرد.

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

از طریق اظهار نامه در خواست نمایید در صورت ممانعت از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید