مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام اینجانب بابت مهریه خود هزینه اجاره بها خودرو و مبلغ عیدی و همچنین مبلغ یک چهارم حقوق همسرم را توقیف نموده ام و مبالغ به اجرای احکام ارسال شده در سال قبل و فیش این مبالغ تاریخ های سال قبل دارد الان که برای سه سکه حکم جلب گرفته ام همسرم با مراجعه به اجرای احکام جمع این فیش ها را بابت اقساط خود حساب نموده و قاضی پرونده قیمت سکه ها را مطابق با تاریخ فیش ها در نظر گرفته و مبلغ جمع فیش ها 6 میلیون تومان بوده و قاضی بابت 4 سکه این مبلغ را در نظر گرفته
حال سوال دارم که فیش ها به تاریخ خودشان محاسبه شوند یعنی اگر تاریخ فیش 11 بهمن 96 است مطابق قیمت سکه در همان روز محاسبه می شود؟
تمامی فیش ها یکسان اند یعنی فیش عیدی و اجاره بهای خودرو هم باید به همان تاریخ محاسبه شود؟ یا فقط یک چهارم حقوق ؟
باتشکر

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

بله با تاریخ پرداخت محاسبه میشود