مشاوره حقوقی رایگان - پیش پرداخت و تقسیط

با سلام
من سال 94 پنج فقره چک که جمیعا 75 میلیون میشد رو از فردی برگشت زدم. بعد از گرفتن حکم جلب و جلب کردن شخص مذکور، وی الان به دادگاه درخواست تعدیل پیش پرداخت و تقسیط داده.
فرد مذکور تمام مال و اموالش را به نام همسر و فرزندانش است.
میخواستم بدونم احتمالا قانون چه مبلغی یا چند درصد بدهی را برای پیش پرداخت و قسط اعلام خواهد کرد.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام این موضوع بسته به نظر قاضی است و نمی توان در این خصوص مبلغ یا درصدی را اعلام نمود

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
اگر نقل و انتقال اموال پس از واخواست چك و يا طرح دعوي بوده ميتوانيد عليه ايشان شكايت معاملات صوري و فرار دين مطرح كنيد
ضمناً اگر فرزند ايشان سن كمتر از ١٨ سال دارد ميتوانيد با دستور قاضي اموال ايشان را توقيف كنيد