مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در صورت عدم ثبت ازدواج

سلام، وقت بخیر. من حدود یک سالی هست که مجدد ازدواج کرده ام و زنی را به عقد دائم خود درآورده ام ولی عقدمان در هیچ محضری ثبت نشده است. همچنین از وی یک فرزند یک ماهه هم دارم. اما الان که همسر اول من متوجه شده است میخواهم همسر دوم را طلاق دهم. میخواهم بدانم با این که عقد ما ثبت نشده است، چگونه میتوانم برای طلاق وی اقدام کنم؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، بدون ثبت ازدواج، طلاق شما ثبت نمی گردد، باید دادخواست اثبات وقوع عقد نکاح دائم وثبت آن و صدور گواهی عدم امکان سازش را تقدیم دادگاه خانواده کنید،