مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید

سلام من مالک ملکی هستم که سند ثبتی آن به نام من میباشد. و از دادگاه درخواست خلع ید از ملک را کرده ام در حین دادرسی بعد از جلسه دوم ملک را به فردی دیگر انتقال دادم و قبل از جلسه بعدی معامله را اقاله کردم و سند ثبتی دوباره به نام من شد. حالا قاضی دادخواستم را به خاطر همین موضوع پس از 2 سال رد کرده . . آیا تصمیم قاضی درست بوده ؟ من در موقع طرح دعوا و زمان صدور حکم سمت داشته ام و البته در زمان تشکیل تمام جلسات.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شمابایددرطول جریان رسیدگی ذینفع باشید والا قراررد دعوا صادرمیگردد