مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام، من با خودرو شخصی خودم با عابری تصادف که منجر به فوت عابر شد و مقصر پنجاه، پنجاه اعلام شد.
پرداخت دیه به خانواده متوفی به چه صورت است؟ ایامن هم باید خسارت بدهم!؟
جریمه ما توسط دادگاه چگونه است!؟
ایا پنجاه درصدی که عابر مقصر بود به هم خسارت تعلق میگیرد!؟
ممنون اگه جواب بدید تشکر

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

سلام در خصوص دیه شما محکوم به پرداخت نصف دیه نامبرده به ورثه ایشان هستید، در خصوص بی احتیاطی در امر رانندگی با توحه محتویات پرونده قاضی رسیدگی کننده میزان مجازات را مشخص میکند،

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
در صورتيكه امكان استفاده از بيمه نامه خودروي شما وجود داشته باشد ٥٠ درصد ديه توسط شركت بيمه گر پرداخت ميشود