مشاوره حقوقی رایگان - مدير مجتمع

با سلام، من يک واحد مسكن مهر دارم كه هنوز تحويلم نشده يعني بلوک تازه تاسيس شده و اعلام كردن بياين تحويل بگيرين، براي بلوک مدير ساختمان در نظر گرفتن و هيئت مديره، مدير ساختمان به مالكين گفت كه هر نفر مبلغ دويست هزار تومان بحساب من واريز كنيد براي كارهايي مثل نصب انشعابات و غيره، الانم اعلام كرده ماهي سيصد هزار تومان بدين براي نصب دوربين و محوطه سازي و ... بلوك ٥٥ واحديه، ميخواستم ببينم ايشون حق همچين كاريو دارن فقط با هماهنگيه هيئت مديره يا همه مالكين بايد رضايت داشته باشن

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
هیات مدیره ساختمان حق دریافت حق شارژ و هزینه های ضروری ساختمان را دارند.