مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مدیر مجتمع مسکونی

با سلام مادر بنده یک واحد از یک مجتمع واقع در گلبهار مسکن مهر را خریداری کرده متاسفانه نگهبانی این مجتمع قوانینی را گذاشتند مثلا کسی بخواهد اسباب بیاورد اول باید 200 هزار تومان ورودی بدهد چه مالک چه مستاجر حالا این پول برای چیست خدا میداند یا شارژ ماهیانه که پرداخت میشود هیچ اقدامی بابت نظافت انجام نمیشود و نظافت به صورت نوبتی و بعهده خود ساکنین هست یا مثلا مادر بنده ملکشو اجاره داده و ایشون میگه باید یک کپی از قولنامه به ما بدهید بعضی مواقع خودش قولنامه مینویسه همش هم میگه اینارو من نمیگم مدیر مجتمع میگه ولی حتی شماره ایشون رو هم نمیده اصلا من فکر میکنم مدیر مجتمع اصلا اونجا ساکن نیست (اینجوری میشه اصلا) شاید حدود 20 تا بلوک که هر بلوک 12 واحده از هر واحد 40 یا بیشتر پول میگیره نظافت بعهده خودشونه گل و گلکاری ای هم به محوطه اضافه نکرده یه گوشه از محوطه رو هم گلخانه کرده گلاش کجا میره خدا میدونه آیا با این مدیر که فقط قانون صادر میکنه و نگهبانیشم اجارا میکنه میشه برخوردی شکایتی چیزی کرد که انقدر این مادر مارو تیغ نزنن؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ميتوانيد از شوراي حل اختلاف محل درخواست كارشناسي رسمي نماييد