مشاوره حقوقی رایگان - عفو مشروط برای نگهداری مشروبات الکلی قاچاق

از شما خواهش میکنم که سوال منو دقیق جواب بدید چون هم بچه دارم هم به پدر پیر و مادر فلج رسیدگی میکنم و هم یه خانم دارم که نه پدر دارد نه مادر غیر از خدا امیدشون منم. از من 6ماه پیش 24تا ازخونه من مشروب ساندیسی گرفتن و حکم به 6ماه زندان و 900هزار جریمه دادن من اعتراض کردم و تعلیق یا تعویق یا تبدیل حبس را کردم با توجه به متاهل بودن و بی سابقه بودن بنده ایا امکان تبدیل یا تخفیف وجود دارد. و سوال دوم اینکه از سامانه ثنا نگاه کردم دیدم 9/28 وقت نظارت زدن این یعنی چی؟؟؟ خواهش میکنم جوابمو بدید بد جوری استرس دارم الان 6ماهه که انگار در زندانم آنقدر فکر و خیال کردم که افسرده شدم. ممنون از زحماتتون.
زدن نگهداری مشروبات الکلی قاچاق و حکم بر 6ماه حبس 900هزار تومان جریمه دادن...و منم اعتراض کردم و تبدیل حبس ویا تخفیف حبس کردم با توجه به بی سابقه بودن بنده و یه بچه ی 4ساله دارم که فقط به من وابسته هست و اگر نباشم نه میخوابه نه غذا میخوره و کلا از لحاظ روحی صدمه میبینه و خود منم همینطور.. و یه پدر پیر و یه مادر فلج دارم که به انها هم من رسیدگی میکنم و یه خانم دارم که نه پدر داره نه مادر و نه کسی برای پشتیبان بودن .... حالا به نظر شما وکلای زحمت کش ایا امکان تبدیل حبس به جریمه یا تعلیق یا تعویق هست ...؟؟؟ و اگر امکان ندارد امکان عفو مشروط دارد و اگر دارد چقدر باید زندان بمونم تا عفو مشروط شامل حال من بشه... و اینکه ایا عفو دیگری وجود دارد که قبل رفتن به زندان درخداست عفو بدم. و بگم که اصلا 20سال تعهد میدم که اصلا روی دادگاه نبینم چه برسه به زندان خواهش میکنم کمکم کنین...

پاسخ ها :

مجیدرضا کمالی بانیانی

مجیدرضا کمالی بانیانی :

استان :

سلام وقت نظارت یعنی مطالعه پرونده توسط یکی از اعضا شعبه.مشروبات تعلیق نداره اما شرایط خاص شما بخصوص مشروب ساندیس از موارد تبدیل میتواند باشددکتر کمالی

پرسشگر :

سلام و درود براقای دکتر کمالی ...الان حکمم تجدید نظر هستش وتا 9/28هم وقت داذم چدن این تاذیخ نظارت میکنن...الان پیشنهاد شما چیه ...من چیکار کنم ...وکیل بگیرم الان چیکار کنم...تو لایحه تجدید نظر هم نوشته شده. من یه بچه ی 4 ساله دارم که شدیدن به من وابسته هست و از لحاظ روحی لطمه میخوره و مشروب هارو برای خودم گرفته بودم ..تا ترک اعتیاد کنم ..ولی درواقعه اینجوری نیست...اینجا که جلوی قاضی نیست دروغ بگم..من اونارو همونجوری گرفته بودم واس خودم...ودر اخرم نوشت من هیچ سوسابقه ی ندارم و از دادگاه تجدید نظر عاجزانه خاهش میکنم تا حد امکان از تبدیل یا تخفیف مجازات استفاده کنید...نمیدونم این لایحه کفاف میکنه یانه....الان شما نظرتون درباره حکم هماه من چیه ..تعلیق میشه یا تبدیل میشه نمیشه..ممنون

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام /اتهام شما نگهداری مشروبات الکلی بوده که از حیث اعمال مجازات مشمول ماده 702قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات می باشد، ضمنا برابر تبصره 3الحاقی 1387امکان تعلیق زندان شما ممکن نیست/لکن طی لایحه ای شرح حال خودرا و مستندات مربوط به عارضه و وضعیت خاص خود را به مرجع تجدید نطر تقدیم و تقاضای تخفیف کنید /ضمنا ماده 702 از جمله مجازات تعزیری درجه شس می باشد، و شما می توانیدبرابر ماده 115 قانون مجازات اسلامی92 مراتب توبه خود را کتبا به دادگاه اعلام و در صورت احراز مراتب ندامت و اصلاح شما برای قضات ، تجدید نظر/مجازات ساقط میگردد./ضمنا هر چند تشریح بحث شکلی قضیه ( وقت نظارت دادگاه) جهت شما لازم نیست /لکن عیین وقت نظارت به این جهت است که پرونده از جریان رسیدگی خارج نشود زیرا اگر پرونده بدون دستور تعیین وقت باشد، از دور رسیدگی خارج خواهد شد.این در حالی است که پرونده ای که دارای وقت است در دفتر اوقات ثبت شده و در موعد تعیین شده باید به نظر رئیس شعبه برسد.
موفق باشید/