مشاوره حقوقی رایگان - ابقا به کار

سلام من شهرداری کار میکردم منو اخراج کردن رفتم اداره کار شکایت کردم ابقا به کارم کردن و رای قعطی رو بهم دادن شهرداری اجرا نکرد رفتم اجرا احکام باز هم به شهرداری 10روز وقت دادن ولی باز هم منو ابقا به کار نکرد میگه مجوز ندارم استخدام کنم خواستم بدونم چکار کنم آخرش چی میشه من ابقا به کار میشم یا نه انگار که رای فایده نداره ممنون میشم راهنمایم کنین

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

به دلیل عدم اجرا حکم به دیوان عدالت اداری دادخواست تقدیم‌نمایید