مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک و وجود خریدار متفاوت در قولنامه و در وکالت نامه تعویض

با سلام،
چندین سال قبل یک خودرو را به فردی واسط (دلال) به صورت قولنامه ای فروخته ام. مدتی بعد دلال فرد دیگری را به عنوان مشتری نهایی معرفی کرد و از اینجانب خواست وکالت تعویض پلاک را به این مشتری نهایی بدهم.
حال در قولنامه نام دلال به عنوان خریدار ذکر شده است و در وکالت تعویض پلاک نام مشتری نهایی به عنوان خریدار ذکر شده است؛ و این مشتری نهایی هنوز تعویض پلاک انجام نداده است و از محل سکونت وی هم اطلاعاتی در دست نیست.
1- آیا اینجانب (فروشنده) که پلاک و سند خودرو هنوز به نام بنده است به تنهایی می توانم برای توقیف خودرو اقدام کنم یا به همکاری دلال که قولنامه با او نوشته شده است نیاز است.
2- اصولا آیا به قول نامه نیاز است؟ و اگر نیاز است این عدم همخوانی نام خریدار در قولنامه ای و وکالت نامه مشکلی ایجاد نخواهد کرد؟ (آیا به قولنامه ای که احتمالا دلال و مشتری نهایی تنظیم کرده است نیاز است؟)

پاسخ ها :

غلامرضا ظریفی

غلامرضا ظریفی :

استان :

بنظربنده نیازاست اماشماباپلیس راهورمشاوره کنید