مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله

با سلام بنده یک ماه پیش ماشین فروختم جلو و عقب سالم و سند بنام طرف زدم و شمارگذاری و پلاک کرده الان بعد یک ماه اومده و میگه ماشین جلو عوض شده و برده تشخیص رنگ گفتن بله عوض شده الان بنده چیکار میتونم بکنم

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

اگر در قولنامه ذکر نموده باشید که سالم‌تحویل گردیده به شما ارتباطی ندارد در غیر این صورت باید برای صحت ادعای خود شهود و مدارک داشته باشید

مجیدرضا کمالی بانیانی

مجیدرضا کمالی بانیانی :

استان :

سلام اگه قبلا نامه کارشناسی داشتید از همون استفاده کنیددکتر کمالی