مشاوره حقوقی رایگان - ازکار افتادگی برای اعصاب

باسلام خدمت همه وکلای عزیز
پدر بنده به مدت ده سال گارکر شهرداری بوده و 9 سال سابقه بیمه داره از سال 90 مبتلا به بیماری دوقطبی شده و از سال 95 دیگه نمیتونه سرکار بره و طی 7 سال دوبار توبیمارستان اعصاب و روان بستری شده الانم دارو مصرف میکنه دکتر متخصص اعصاب از کار افتاده کلی تشخیص داده آیا تامین اجتماعی با از کار افتادگیش موافقت میکنه اگه موافقت نکنه باید چه اقدامی انجام بدیم ضمنا الان دوساله که بیمه پرداخت نمیکنه.
باتشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام ...پدر شما استخدام نبود... در هرحال بیمه موظف است پوشش بده