مشاوره حقوقی رایگان - تحت تکفل بیمه پدر و ثبت نام بیمه سلامت همگانی..

میخوام بدونم که بعد 18 سالگیم دفترچه تامین اجتماعیم کنسل شده . و من دفتروه و خدماتی ندارم .
الانم که متاهل شدم بعد سربازی میخوام دفترچه بیمه سلامت همگانی بگیریم کد ملی ام رو میزنم توی سایت بیمه سلامت همگانی موقع ثبت نام میگه شما تحت تکفل م.ف که پدرم هستش هستید.
الان چیکار کنم ؟تا بشه دفترچه سلامت همگانی بگیرم؟

پاسخ ها :

تحت تکفل بیمه پدر بیمه