مشاوره حقوقی رایگان - رضایت محضری نسبت به پرونده در حال اجرا

با سلام
من چک برگشتی داشتم که رای گرفتم و پرونده در مرحله اجرا هست که جلب سیار طرف رو دارم ولی 9 ماه پیش طرف اغفالم کرد و ازم رضایت محضری نسبت به پرونده تو دفترخانه ازم گرفت و بهم چک داد تا وصول کنم الان چک پول نشده و منم تو رضایت شرط نذاشتم و اینکه طرف رضایت نبرده به اجرا تا پرونده مختومه بشه من الان جلب سیار بگیرم اون رضایت دادم مانع از اجرا پرونده میشه؟ باید دوباره شکایت کنم؟ و آیا میتونم دوباره شکایت کنم ؟
ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی معماری

جناب آقای محمدهادی معماری:

دوباره روی چک جدید اقدام کنید