مشاوره حقوقی رایگان - مجروحیت حین ماموریت

سلام خسته نباشین. بنده درسال88 درحین انجام ماموریت به دلیل سهل انگاری هم ماموریتم که راننده بود تصادف کردیم که یک یکی از بچه ها کشته و من هم مصدوم شدم. البته تو ماموریت به ما نیسان دادن که ظرفیتش 2نفر است ولی 3نفر فرستادنمون و در کمیسیون 120اجا معلول حین انجام وظیفه شناخته شدم باتوجه به اینکه هنوز از ناحیه لوزالمعده مشکل دارم و از ناحیه ای که مجروح شدم عوارض و مشکل هست جانبازی تعلق میگیرد یا بازنشستگی؟

پاسخ ها :

اعظم السادات فاطمی

سرکار خانم اعظم السادات فاطمی :

سلام
وقت بخير
به استناد بند ب ماده ١٠٧ قانون ارتش و ماده ١٠٨ شما مستحق دريافت مزاياي جانبازي هستيد