مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

سلام
من فرزند پسر هستم و دو خواهر دارم. پدرم یک نامه تایپی چاپ کردیم که پدر و مادر من یکی از املاک خودش رو به من واگذار کرده و داخلش هم نوشته که این واگذاری منوط به این است که ازشون نگهداری کنم و در قسمت پایین چند خط هم خواهران من در این مورد تعهد دادند که هیچ اعتراضی ندارن و حق شکایت رو از خودشون سلب میکنن. هم من و هم خواهران و هم پدر و مادر من امضا و اثر انگشت زدند. آیا میتوانند خواهران بعد از فوت شکایت کنند؟
در ضمن صلحنامه دستی هم دارم و با تمام امضاها

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود باید متن آن نامه تایپی و صلح نامه عادی به یکی از همکاران وکیل نشان داده شود تا به طور دقیق به سوال شما پاسخ داده شود