مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و فروش ملک به چند نفر

سلام وقت بخیر.
آپارتمانی را سال 98 خریداری کردم و در حال حاضر در آن سکونت دارم .
در خرید ، چون پولم نقد بود و خانه سند تک برگی داشت مبایعه نامه ننوشتم و با فرد فروشنده مستقیم به دفتر اسناد رسمی رفتیم و پس از پرداخت پول، 6 دانگ ملک را به نام بنده زد.
اما حالا بعد از 2 سال فردی مدعی است که او زود تر خانه را خریده و یک قولنامه دست نویس، بر روی یک کاغذ دارد و گفته که شکایت میکند.

سوال بنده این است که چون فرد فروشنده کلاهبردار بوده و الان مفقود شده، از نظر قانون مالک من هستم که سند رسمی دارم، یا کسی که سند غیر رسمی دارد اما ملک را زود تر از بنده خریداری کرده است؟

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام اگر فرد مذکور اثبات نماید قولنامه وی قبل از زمان فروش ملک به شما بوده است وی میتواند سند رسمی شما را ابطال نماید و شما هم میبایست برای جبران ضرر و زیان خود به فروشنده مراجعه و از وی شکایت نمایید.