مشاوره حقوقی رایگان - اعلام سرقت خودرو

سلام، وقت بخیر. جسارتا یکی از دوستان که افغانی بود ماشین خرید و به نام من زد و برای اطمینان که ماشین رو نفروشم یک وکالت به نام دایی اش زد که اقامت ایران داشت. حال تصادف کرده است و به عابر زده و در رفته است و من گیر افتادم. حال الان من میتونم ماشین رو اعلام سرقت کنم و ماشین که پیدا شد بدون وجود وکالتی که زده است آن را بفروشم و هزینه طرف را بدهم؟ البته الان 80 میلیون از جیب دادم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هر چه واقعیت هست همان را بگویید. علیه آن افغانستانی دادخواست مطالبه وجه از باب ضرر و زیان و خسارت ناشی از تصادف بدهید. شاهد هم معرفی کنید.