مشاوره حقوقی رایگان - ارث نوه در صورت فوت پدر قبل از پدربزرگ

با سلام. خونه ای داریم که به اسم مادرم بوده است و فوت شده است ولی پدرم در قید حیات هست و اکنون یکی از وراث که برادرم هستند فوت شده است. میخواهم بدونم سهم الارث برادرم به پسر او میرسد یا نه؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

سلام چون برادر پس از مادر فوت شدند پس سهم الارث که به ایشان تعلق پیدا کرده به فرزند ایشان هم میرسد