مشاوره حقوقی رایگان - عدم خونریزی پرده بکارت

سلام، خسته نباشید.
ببخشید من یک بار با همسرم رابطه داشتم که ایشون یک کم دخول داشتند و ایشون گفتند که خون احساس کردند.
بعد ازا ون من رفتم ماما و گفتند که پرده ات از نوع شرابه ای یا مثلثی هست و یک کم آسیب دیده است.
البته من فکر میکنم‌ همون جا پاره شده بود. بعد اون قضیه هم من تا یک ماه سوزش داشتم.
چرا من خون نداشتم؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود این موضوع را با پزشک مطرح کنید چون این سایت مسائل حقوقی را پاسخ میدهد