مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام، من با دختری آشنا شدم که به درخواست اون، رابطه ی واژینال برقرار کردیم ولی خونی نیومد، من قصدم ازین رابطه ازدواج بود، با دختر صحبت کردم میگه من از 12 سالگی این مشکل رو داشتم، میخواستم ببینم میشه این ادعارو ثابت کرد؟ یا حتی خلاف این رو؟ یا اینکه زمان و نحوه ی پارگی بکارت رو مشخص کرد؟

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام میتوانید به پزشکی قانونی مراجعه کنید
ولی چون ایشان رضایت به رابطه داشته ارش البکاره قابل مطالبه نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله شما میتوانید به پزشک متخصص مراجعه کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی با معاینه پزشکی قانونی امکان پذیر است در ضمن شما مرتکب فعل حرام و جرم زنای غیر محصنه شده اید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام نحوه وزمان پارگی اگر مدت طولانی گذشته باشد قابل تشخیص نیست

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه به برقراری رابطه جنسی فی مابین خودتان تقریبا بررسی وجود رابطه قبلی
منتفی است. بهتر است رابطه بر اساس اعتناد و خوش بینی باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق متخصص پزشک زنان پیگیر باشید.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله با معاینه پزشک متخصص امکان تعیین زمان پارگی پرده بکارت و آخرین رابطه جنسی وجود دارد
در ضمن نیامدن خون از پرده بکارت حین رابطه مشکل نیست و در برخی از انواع پرده های بکارت امانپذیر است

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام پارگی پرده بکارت صرفا تا چند روز بعد از رابطه قابل اثباته و بعد از اون امکان نداره

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

تشخیص نوع پرده بکارت و یا اسیب دیدگی ان توسط پزشک متخصص امکان پذیر است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر امکان اثبات تاریخ پارگی پرده مشخص نمی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
زمان دقیق خیر ولی اینکه مربوط به سالها پیش بوده یا جدیدا اتفاق افتاده قابل تشخیص است