مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام من یک ساله که ازدواج کردم و هیچوقت حتی یکذره خون هم از همسرم نیومده ، حتی روزه اول اصلا نمیدونست ارتجاعی و حلقوی چیه ، الان چطور میتونم متوجه این بشم که همسرم قبلا رابطه داشته و بکارتش رو از دست داده یا اینکه بکارتش از نوعه ارتجاعیه

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الان دیگه گذشته همان روز اول شب زفاف اگر خون نیامد باید می فرستادی پزشکی قانونی الان دیگه فکر بد نکن زندگیتو بکن نمی توانی ثابت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به پزشک متخصص زنان می‌توانید رجوع کنید....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اعتماد نمایید و بدون دلیل به همسر خود شک نکنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. زندگی خود را به خوبی و با نیت پاک ادامه دهید و افکار شیطانی را از خود دور نمایید .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
از طریق مراجعه به پزشک متخصص موضوع را پیگیری نمایید.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پرده بکارت ارتجاعی باشد در زمان اولین ارتباط خونریزی نمی کند.
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر پرده ارتجاعی باشد قابل تشخیص نیست که پرده در زمان ازدواج وجود داشته یا نه و موضوع قابل پیگیری نیست.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پزشک متخصص زنان مراجعه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با مراجعه به پزشک متخصص زنان و زایمان

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
مراجعه به پزشکی قانونی جهت معاینه

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هم اکنون موضوع دیگر قابلیت پیگیری ندارد . به دلیل این که دیگر پرده ای وجود ندارد که معلوم شود ارتجاعی بوده است یا ارتجاعی نبوده است . توصیه می شود باز هم برای اطمینان خاطر از یک پزشک متخصص زنان سوال بفرمائید .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام در حال حاضر ایشان همسر شماست و اگر که مشکل جدی در زندگی ندارید به زندگی مشترک ادامه دهید این سو ظن ها غیر از برهم زدن بنیان خانواده چیز دیگری ندارد . خیر نمی‌تونید از طریق پزشکی قانونی اقدام کنید ولی در معاینات پزشکی آزاد ممکن مشخص شود