مشاوره حقوقی رایگان - زمین منابع ملی

سلام. پدربزرگ بنده دامدار سنتی بوده و در دوران قبل انقلاب دامداری در دل جنگل داشته است که حدود 5 هکتار بوده است. به طور دقیق نمیدانم ولی بعد از این که طرح خروج دام از جنگل اجرا شده پدربزرگ بنده را از جنگل خارج کرده اند و در کنار روستا که الان چسبیده به بافت هست، زمینی به مساحت 750 متر اهدا کرده اند، الان این زمین چسبیده به جنگل میباشد. زمین الان بالای 40 سال است که اهدا شده است و در تصرف پدربزرگ بنده میباشد. حال برای فروش اقدام کردیم و هر مشتری می آید میگوید زمین ملی می باشد.
میتوان ثابت کرد که این زمین از طرح ملی خارج شود یا نه؟ پدربزرگ هم در قید حیات می باشد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به اداره منابع طبیعی و جهاد کشاورزی مراجعه کرده و استعلام کنید