مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اخراج از کار

با عرض سلام و خسته نباشید.
در بهمن ماه من در یک شرکت به عنوان مغایرت گیر و خزانه دار در شرکت مشغول شدم و کار من با فروشگاه ... آغاز کردم و توانستم مغایرت 2 میلیاردی که برای 3 سال بود رو تایید کنم. متاسفانه تا جواب نامه آمد و درست شد، گفتند نیا یعنی تا 99.11.17 من آن جا بودم و قرارداد یک ساله داشتم البته قرارداد به من ندادند. مطمئن هستم من را برای این بردند که مغایرت را درست کنم و گفتند حقوق 2 ماه برای شما میریزیم و بیمه برای شما رد میکنیم اما متاسفانه الان گفتند نمیدهیم. من ازشون معرفی نامه دارم که کارمندشون بودم. میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم؟ چون با من بازی کردند و من را وسیله قرار دادند. ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

بله میتونیدشکایت کنید/درصورت نیازبه توضیح بیشترویابررسی مدارک ومستندات بااین تلفن09127208033 تماس بگیرید.