مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اخراج از کار

باسلام
من در فروشگاه افق کوروش کار می کرده ام
با توجه به تعداد زیاد شعبه های افق کوروش، سرپرستی این فروشگاه ها در هر استان توسط نمایندگانی اداره می شود و جذب و استخدام و لغو و تمدید قراردادهای کار با این نمایندگان است.
حال با این توصیف بنده با توجه به اخراج از فروشگاه، از مدیر منطقه خود شکایت نموده ام ولی اداره کار شکایت من را غیر قابل پیگیری تلقی نموده اند و گفته اند باید از مدیر اصلی افق کوروش یعنی آقای دکتر ...شکایت کنم. خواهشمند است راهنمایی کنید.
آیا این مدیران و نمایندگان کارفرما، در حکم کارفرما هستند یا خیر؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قراردادتان با چه کسیست از همان فرد شکایت کنید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
بله هم از کارفرمای اصلی وهم از مدیر منطقه ای شکایت شود