مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد کارفرما با پیمانکار

سلام. بنده به عنوان پیمانکار در پروژه اى با پیمانکار جزء قرارداد اجراى سقف كاذب بستم.
در قرارداد ذكر شد دستمزد اجرا پس از اتمام كار تسويه ميگردد ( قرارداد به امضاء كارفرما هم به عنوان شاهد رسيد) ولى در اواسط كار كارگر پيمانكار جزء با من تماس گرفت و درخواست پول كرد و من گفتم اولا من با شما طرف حساب نيستم و قرارداد دارم و طبق قرارداد در آخر با پيمانكار جزء تسويه ميكنم. شروع كرد به توهين، فحاشى و تهديد به تخريب قسمت هاى انجام شده كار تا كار به جايى رسيد كارفرما شاكى شد و پول كارگر را مستقيما خودش به حساب كارگر كارت به كارت كرد و فيش واريزى را برای من فرستاد.
١- سر اين سر و صدا ها كارفرما قرارداد من را لفظى فسخ كرد و به بنده اجازه ورود به كارگاه را نداد كه با فسخ قرارداد حداقل ٢٠ ميليون تومان متضرر شدم.
٢- كارگر همان روز به بنده از محل پروژه پيامک دادند كه دقيقا متن آن اين است: بی ناموس تا کی جواب نمیدهی ... داری بیا اینجا تا ... در بیارم، تا به این جا برسی سقف ملک کلا پایین اومده است.
لطفا راهنمايى بفرماييد حال با اين كه بنده هم كار را از دست دادم و هم توهين و تهديد شدم.
در موارد بالا ، چند نوع شكايتى از كدام با چه موضوعى ميتوانم مطرح كنم؟ ( پيمانكارجزء ، كارگر ،كارفرما)؟