مشاوره حقوقی رایگان - مستمری به فرزند قطع عضو

ایا پسر چهل پنج ساله مجرد دچار اعتیاد و هیچ سابقه ی شغلی و دردسر ساز و سر به ‌هوا که یک پای خود را بر اثر دعوا و بیماری روحی و خودزنی از دست داده و هیچ سابقه بیمه‌ای ندارد میتواند از حقوق پدرش بعد از مرگ پدرش استفاده کند ؟ در صورتی که پدرش در زمان قید حیات فقط دختر مطلقه را به طور قانونی تحت پوشش قرار داده بود زیرا دوازده سال از پدرش نگهداری میکرد. لازم به ذکر است که‌ پسر قبل از فوت پدرش پای خود را از دست داد و حال این حقوق شامل چه‌ کسی میشود

پاسخ ها :

مستمری پدر به پسر قطع عضو مستمری پدر به فرزند پسر مستمری بازماندگان مستمری